Top 6 lucruri pe care nu trebuie să le faci atunci când iubitul/iubita te părăsește.

Poate că ai simțit uneori sentimentul de îngrijorare pentru o persoană care te-a abandonat. Eu m-am gândit să vă dau câteva sfaturi pentru a trece peste această etapă:

Nu trebuie să:

  • Te înjosești și să facețimereu primul pas. Așa vei lasă impresia că te poate avea când dorește și nu vrei asta.
  • Te cerți cu toată lumea care îți vrea binele și îți spune că nu merită să îi mai dai o șansă.Pentru că dacăfaci asta o să pierzi unele persoane, iar după aceea s-ar putea să regreți.
  • Stai și să îți plângi de milă în timp ce el/ea își trăiește viața fără tine, chiar dacă plânsul te face să te simți bine, efectul lui este doar pe termen scurt. Așa că nu sta să bocești că trece viața pe lângă tine.
  • Respingi toate persoanele de sex opus care sunt interesate de tine doar fiindcă simți că se va întoarce. Până la urma trebuie să vorbești cu persoanele lângă care ești fericit/fericită și care îți stârnesc interesul.
  • Te întorci la cineva care te-a lăsat niciodată pentru că și atunci când se întoarce o săse comporte la fel.Odată ce v-ați despărțiți nimicnu merge ca înainte pentru că o să creadă că o să fie iertat/ă mereu.

Cel mai important e să nu renunținiciodată la cineva mai bun pentru un ex care te-a lăsat, indiferent de amintirile pe care le-ați trăit împreună și promisiunile făcute.

Cel mai bine e să îți asculți melodiile preferate și să încerci să treci peste.Sau ați putea să vă axați pe un sport, lucrându-vă corpul și să îi arătați ce a pierdut. Viața e mult prea scurtă să ne facem griji pentru persoanele cărora nu le pasă de noi.

Iosu Roxana Bianca

Leave a Reply

%d bloggers like this: