DA, SE POATE!

DA, SE POATE!

Încrederea de sine.
După o avalanșă de imagini și sunete ,poate câteva cuvinte ar fi ceva mai tentante. Am decis să scriu acest articol pentru persoanele care îl pot înțelege , mai exact o persoană iteligenta. Perfect, îmi place self-confidence-ul tău dacă continui să citești. Am stabilit deja ce fel de persoană ești. Acum să vorbim despre încrederea de sine.

Câți dintre voi au avut acele momente prin care s-a simțit mult prea ,,mic”pentru a continua în anumite situații. Ei bine aș zice că toți. Câți dintre voi au simțit uneori nevoia de a asculta poate fâșâitul unui radio în schimbul unei melodii în calitate HD. Oare sunt singurul?

Se pare că nu, cel puțin așa prefer să cred , sau oare să nu cred? Poate sunt mai special și nu știam? Ei bine, află că ești.
Nu-ți fie teamă să crezi că poți face mai multe. Poate te crezi un copil? Fii un copil…unul mai matur decât oricine. Obișnuiește-te cu ideea că orice problemă are o rezolvare , ca atunci  când ți se arde un ,,bec” în casă ar fi de preferabil să schimbi becul nu casa, cu grijă însă , asigură-te că problemă nu e de la ,,intrerupător”.

OK acum mă vei întreba ,,Ce mă fac dacă nu am bec?…și cel mai probabil nici ,,casă” și nimic…Nu te descuraja , aș putea spune că cea mai bună muzică nu are versuri, și chiar nu are. De ce să nu-ți creezi tu propriile versuri și să te asiguri că e așa cum vrei tu? Credeai că nu se poate? Află că DA, SE POATE !Sunt cuvintele pe care ar trebui să le folosești mai des.
Ai pierdut ceva și acum îți pare rău? Poate că nu faptul că l-ai pierdut te doare , ci faptul că n-o să-l mai ai niciodată te macină.

Leave a Reply

%d bloggers like this: