Buna! Ce mai faci? Cum o mai duci? Ce-ti mai face sufletul ?

Save the heart. Vector cartoon illustration

Bună! Ce mai faci? Cum o mai duci? Ce-ți mai face sufletul ?

O “altfel” de dimineată în care nu știai..ce te asteaptă! Bună! Ce mai faci? Cum o mai duci? Ce-ți mai face sufletul ? Uneori, pur și simplu, ai vrea să poți răspunde la aceste intrebări, dar ești prea prins în vâltoarea această numită ,,viată” și timpul tău este limitat.

Te concentrezi atât de mult pe ,,Cu ce mă îmbrac? Ce mănanc? Și unde dorm?”, încât nu mai ai timp și pentru acea bucătică din tine, numită suflet. Acel loc de care toată lumea a auzit, dar nimeni nu a știut vreodată să-l localizeze. Unii spun că e în inimă, alții că e peste tot și nicăieri.

Tu ce să mai crezi?

Te lași răpit de această viață atât de ,,fizică” și uiți cu desăvârșire să-ți mai bucuri și sufletul. Ți-e dor să citești o carte din categoria ,,pentru că vreau, nu pentru că trebuie”, ți-e dor să te plimbi prin parc doar tu cu tine, ți-e dor să-ți petreci timpul cu cei dragi sufletului tău, dar poate cel mai dor, îți e de ține!

Trăim într-o lumea a problemelor fizice, auzi în fiecare zi cum cei din jurul tău se plâng. Ba că nu știu cu ce să-și asorteze cămașa, ba că li s-a terminat cafeaua sau că nu le merge internetul și nu-și mai pot verifică like-urile de pe Facebook.

Încotro ne indreptăm? Incă, nu am auzit pe nimeni, cel puțin nu din cunoscuții mei, să se plangă de suflet.

Că trebuie să-l hrănească și să facă și altceva pentru a supraviețui în afară de a merge în fiecare zi la serviciu. Sufletul nu se întreține cu bani, mâncare și haine. Sufletul are nevoie de dragoste! Cu toții știm că acest cuvânt a devenit un clișeu, dar dragostea nu este doar despre trup, dragostea este despre suflet! Dar tu ce-mi poți spune ? Ce-ți mai face sufletul?

Alexandra Bucuroiu

Leave a Reply

%d bloggers like this: